Vrijblijvende Offerte
Home > Beoordelingen

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij ga ook jij vast niet over één nacht ijs.

Benieuwd naar wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om een goed beeld te geven van wat je van ons mag verwachten en dat is best veel!
Er zijn veel enthousiaste klanten die foto's van hun 'emblemen-in-actie' doorsturen, deze reeds gemaakte emblemen zijn allemaal op onze 'emblemen-in-actie' pagina te bewonderen

RECENSIES EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Zeer goede kwaliteit en ontzettend snelle service!

Onlangs weer een bijbestelling gedaan van 100 stuks!

Voor de eerste keer een leuk 'terras-idee' uitgevoerd door bij Gocke een embleem ontwerp in te dienen. Heel fijn email contact, en alles is boven verwachting uitgevoerd!
We gaan nu carnaval in met ons eigen unieke vriendengroep embleem. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen!!

Groet Kevin

Wij zijn Emblemen-badges.nl ontzettend dankbaar voor de samenwerking, voor het leveren van fantastisch emblemen voor ons Oeteldonkse project! Hopelijk vliegen ze als warme broodjes over de toonbank.

Vriendelijke en correcte afhandeling. Mooie geborduurde emblemen voor een nette prijs.

Zeer goede ervaring gehad. Getipt door een vriend van mij. Ik heb het ervaren als: vlot en duidelijk in communicatie en afstemming, betaalbaar, met een eindresultaat wat mooier is uitgepakt dan ik had verwacht.

Naam badges en back rockers laten maken. Uitstekend overleg en top kwaliteit. Ben meer dan tevreden over deze zaak.
Aanrader voor iedereen.

Van 2 ontwerpen beide 50 stuks laten maken. Zijn mooier geworden dan ik verwachtte! Goed meegedacht en opties aangedragen ze nog mooier te maken. Snelle levering. Aanrader!

Voor de eerste keer besteld en zeer tevreden met de kwaliteit van de badges. Tijdens telefonisch contact vooraf advies gekregen voor aanpassing van het logo en ziet er uitstekend uit.

Zeer goede opvolging van mijn vraag, correcte info en aanpassen wijzigingen. Kortweg gewoon subliem om met uw firma te werken. Dank aan Gocke voor de zeer vlotte en, vriendelijke afhandeling. Op zeer korte termijn alles klaar en bij mij afgeleverd. Het resultaat is ook 100 % tevreden klant. Met dank

Je word goed en snel geholpen! En de badges zijn ook nog eens goeie kwaliteit en snel geleverd.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.