Vrijblijvende Offerte
Home > Beoordelingen

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij gaan ook jij vast ook niet over één nacht ijs.

Benieuwd naar wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om een beeld te geven van wat je van ons mag verwachten en dat is best veel!
Er zijn veel enthousiaste klanten die foto's van hun 'emblemen-in-actie' doorsturen, deze reeds gemaakte emblemen zijn allemaal op onze 'emblemen-in-actie' pagina te bewonderen

RECENSIES EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

De insignes voor ons jubileum zomerkamp zijn door iedereen met enthousiasme ontvangen.
De service was goed , goede contacten en gesprekken en duidelijkheid.
Volgende keer weer bij jullie

Top service! Ze handelen heel snel, antwoorden heel snel en als ge niet precies weet wat ge wilt, dan hehbben zij het perfecte advies! Heel snelle levertijden en top communicatie!

Leuke communicatie, heel vriendelijk. Ook heel snel antwoord op vragen en snelle levering. Prachtig resultaat van de embleempjes.

Fijne vlotte communicatie en erg flexibel in het aanpassen. Onze patches zijn precies naar wens geworden. En de service is top!

Afgelopen week de badges mogen ontvangen voor onze webwinkel van M2 Bait and Tackle.

En ze zien er echt super goed uit. Goede kwaliteit en ze zitten na het strijken muur vast.
Wanneer we weer nieuwe hebben gaan we zeker terug.

Het contact loopt ook zeer soepel en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Aanvragen worden met veel zorg en correct verwerkt. Ik bestel hier al geruime tijd emblemen en sta altijd versteld van het resultaat! Perfecte samenwerking, korte levertijd en sublieme afwerking!

Zeer goede en duidelijke communicatie, snel antwoord via de email. Resultaat is fantastisch precies zoals we in gedachten hadden. Emblemen-badges heeft kleur aanpassingen gedaan op het toegezonden voorbeeld en het resultaat is super goed. Zeer tevreden. Ook was duidelijk wanneer de levering plaats zou vinden, dat is toch ook ideaal ipv afwachten wanneer het geleverd wordt. Super gedaan, we zijn er blij mee. Veel succes en ga zo door!
Mvg Marco
Brotherwoods Bushcraft & Survival

De emblemen zijn perfect. De communicatie verliep uitstekend, aanpassingen van onze kant werden meteen doorgevoerd. Wij zijn er ontzettend tevreden mee! Bedankt.

Oke! we hebben een embleem nodig...en dan die zoektocht..je kent dat wel...google, lezen enz..pfff te veel mogelijkheden. Tot we in contact kwamen met Emblemen-badges.nl ! Persoonlijk, meedenken, snelheid, kwaliteit! WOW hoe mooi is het geworden. Mijn advies aan u die dit leest DOEN.

Zeer goede opvolging en communicatie. De emblemen waren top, volledig zoals we ze ons voor ogen hadden. Echt een aanrader! Super bedankt!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.