Vrijblijvende Offerte
Home > Beoordelingen

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij gaan ook jij vast ook niet over één nacht ijs.

Benieuwd naar wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om een beeld te geven van wat je van ons mag verwachten en dat is best veel!
Er zijn veel enthousiaste klanten die foto's van hun 'emblemen-in-actie' doorsturen, deze reeds gemaakte emblemen zijn allemaal op onze 'emblemen-in-actie' pagina te bewonderen

RECENSIES EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Inmiddels al een aantal keer besteld bij deze site voor onze scoutinggroep. Erg tevreden met zowel de communicatie als de uiteindelijke producten. We gaan hier zeker vaker terug komen!

Nooit eerder badges besteld , en na het mailen van een foto van de enigste badge van onze vereniging die er nog was in een mum van tijd een antwoord , voorbeeld en zeer nette prijs voor het maken van een aantal nieuwe. Na prettig mail verkeer werden de afspraken en beloftes zeer goed nagekomen . Ik kan iedereen aanbevelen met jullie zaken te doen , professioneel en met een persoonlijke " touch" .

Zelf een logo laten ontwerpen en daarna contact gezocht met Emblemen-Badges.nl. Snelle respons en op hun advies een kleine aanpassing doorgevoerd met een top embleem als eindresultaat. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en gemaakte afspraken worden nagekomen! Vervolgbestellingen zeker weer bij jullie. Professioneel en vakkundig 'and worth every penny'.

Eerst en vooral is er een goede, blijvende en snelle communicatie, wat heel veel doet. Dan is er de snelheid van het maken en leveren van de patches, subliem. Eenmaal dat het pakket was toegekomen en ik het opendeed was ik helemaal tevreden. De patches, perfect zoals ik het had doorgegeven.. De juiste maten, kleuren, afwerking, waar gebleven aan het design en van uitstekende kwaliteit.

Ik raad hun zeker aan en zal er in de toekomst zelf zeker en vast nog bestellen.

Perfecte service nadat we wat sneller de emblemen nodig bleken te hebben. Mooie emblemen, vakwerk. Hartelijk dank.

Eerste Flakkeese Rugby Club Eilanders

Geachte,

Het pakket is vandaag toegekomen.
WOW
Ik ben super tevreden van het resultaat.
Het was een aangename samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst.
Het is een plezier om te zien dat de vooropgestelde data worden aangehouden.

Ook de extra's (emblemen, skirm magazine, ....) worden gewaardeerd.

Een welgemeende dank.

Vriendelijke groeten,
Frederiek

Van mijn eigen ontwerp is een fantastiche rug patch gemaakt. Contact, overleg en levering zijn dik voor elkaar!
Kortom vakwerk!

De aanvraag, informatieverstrekking, productie én levering van de nieuwe badges voor onze camping is allemaal heel vlotjes en correct verlopen. Daarbij zien de badges er super uit en zijn we dus 100% tevreden!

Ze waren verrast om aan het eind van de familiedag met een originele Liemburg-badge huiswaarts te keren. Emblemen-badges had ons eigen ontwerp tot in de kleine details prima geborduurd.

Al verschillende jaren bestellen wij hier onze Rugpatches voor onze motorvereniging. Keer op keer zijn deze perfect afgewerkt. dank u voor de kwaliteit en snelle service!!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.