Vrijblijvende OFFERTE
Home > Beoordelingen

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij gaat u vast ook niet over één nacht ijs.

Wilt u weten wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om u een beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten.

RECENSIES VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Fijn contact gedurende het gehele proces. Producten zijn keurig geleverd en zijn van erg goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Snelle en fijne service, persoonlijk contact met een echt gevoel voor de klantbehoefte. Komt afspraken goed na en is helder in de communicatie! En het eind resultaat...Helemaal Top!

Goede en snelle communicatie. De afgeleverde werkstukken waren gewoon weg geweldig. Ik de emblemen blootgesteld aan diverse tests en? Ja wel. blijvende kwaliteit en dat voor een scherpe prijs.
Als ik weer eens wat nodig heb dan MOET je hier zijn net als ik.

Groetjes,
Team-DAR
Andrew

Bedankt Edith en de rest voor het maken van de Badges.
Erg vriendelijk mensen erg hoge kwaliteit emblemen.
Snelle en persoonlijke service, goede producten en een heel scherpe prijs.
Bedankt.

Onze BBQteam batches laten maken, snel geholpen via mail, binnen de afgesproken tijd het voorbeeld en daarna het mooie eindresultaat, ik ben bang dat we hier wel vaker terecht komen ;-)

Wij als oud ijshockeyspelers uit 1977 hebben bij emblemen-badges.nl een aantal geborduurde badges van topkwaliteit mogen ontvangen. De snelle response en service door het verkoopteam van deze firma is perfect. Nu nog even de badges op de jassen en we zijn klaar voor het grootste senioren ijshockeytournooi van de wereld! Kijkt u ook even op onze website voor een overzicht van deze belevenis.

Emblemen-badges.nl heeft voor ons bedrijf BLACK HILLS MOTOR TOURS badges gemaakt met daarop ons bedrijfslogo.
Ondanks het feit dat het een gecompliceerd logo is, is men er in geslaagd deze op een prachtige manier als badge te produceren. Wij zijn erg blij met het geslaagde ontwerp.

Voor de 3e motorrun voor blinden en slechtzienden heb ik voor de emblemen weer een beroep gedaan op Emblemen-Badges.nl uit Boxtel. Ondanks de carnavalsdrukte leverden zij mij binnen de kortste keren aan de hand van ons logo een prachtig embleem. Hier gaat door de motorzijspan- en trikerijders weer om gevochten worden. Ontzettend bedankt.

Uitermate tevreden over de communicatie/samenwerking en natuurlijk het uiteindelijke product (uitstekende kwaliteit).

Wij hebben enkele badges besteld met een zeer gedetailleerd ontwerp. Ondanks dat is het resultaat helemaal goed en boven verwachting. Ook de service en snelheid van levering zijn we erg tevreden over. Een aanrader.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.