Vrijblijvende Offerte
Home > Beoordelingen

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij ga ook jij vast niet over één nacht ijs.

Benieuwd naar wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om een goed beeld te geven van wat je van ons mag verwachten en dat is best veel!
Er zijn veel enthousiaste klanten die foto's van hun 'emblemen-in-actie' doorsturen, deze reeds gemaakte emblemen zijn allemaal op onze 'emblemen-in-actie' pagina te bewonderen

RECENSIES EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Zeer goede ervaring gehad. Getipt door een vriend van mij. Ik heb het ervaren als: vlot en duidelijk in communicatie en afstemming, betaalbaar, met een eindresultaat wat mooier is uitgepakt dan ik had verwacht.

Naam badges en back rockers laten maken. Uitstekend overleg en top kwaliteit. Ben meer dan tevreden over deze zaak.
Aanrader voor iedereen.

Van 2 ontwerpen beide 50 stuks laten maken. Zijn mooier geworden dan ik verwachtte! Goed meegedacht en opties aangedragen ze nog mooier te maken. Snelle levering. Aanrader!

Voor de eerste keer besteld en zeer tevreden met de kwaliteit van de badges. Tijdens telefonisch contact vooraf advies gekregen voor aanpassing van het logo en ziet er uitstekend uit.

Zeer goede opvolging van mijn vraag, correcte info en aanpassen wijzigingen. Kortweg gewoon subliem om met uw firma te werken. Dank aan Gocke voor de zeer vlotte en, vriendelijke afhandeling. Op zeer korte termijn alles klaar en bij mij afgeleverd. Het resultaat is ook 100 % tevreden klant. Met dank

Je word goed en snel geholpen! En de badges zijn ook nog eens goeie kwaliteit en snel geleverd.

Badges met logo besteld voor op werkoverhemden.
Er diende een helikoptertje geborduurd te worden dat erg gedetailleerd was.
Ik was zeer verguld met het resultaat en ben heel blij met emblemen-badges.nl.
Kwaliteit en afhandeling zeer goed en een volgende bestelling zal zeker gaan naar dit bedrijf.

Super tevreden over het contact, productie en kwaliteit! Dank u wel!

ook de tweede bestelling supersnel geleverd en goed advies

Van begin tot einde een goede samenwerking gehad met ons contactpersoon Gocke.
Na een te late levering van het pakket waardoor het niet aangenomen kon worden heeft Gocke ons uitstekend geholpen! Onze scouts zullen dus aan het begin van het seizoen hun nieuwe badge krijgen. Gezien de kwaliteit van de badge zullen de kinderen de badge met trots op hun scout-fit dragen.

Bedankt Gocke en graag tot een volgende samenwerking!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.