Vrijblijvende OFFERTE
Home > Beoordelingen

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij gaat u vast ook niet over één nacht ijs.

Wilt u weten wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om u een beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten.

RECENSIES VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Snel en goede service. Zeer tevreden over het eind product.

Een week voor kerst hebben we een order van 140 insignes geplaatst. Op oudjaarsdag is alles al binnen gekomen. Super snelle regeling en service, en dat tijdens de feestdagen! Contact met het bedrijf ging heel makkelijk en soepel en er werd heel prettig met ons mee gedacht.

De kwaliteit van de insignes is super! Ze zijn makkelijk aan te brengen en voelen stevig aan. Het resultaat is precies wat we wilden hebben. Erg mooi en netjes geborduurd. De details zijn er heel erg mooi uitgekomen.

Voor toekomstige insignes zullen we zeker terugkomen bij Emblemen en badges!

Wij bestellen met de carnavalsclub hier al jaren onze emblemen. Top service, goede prijs en snelle levering! Wat wil je nog meer. Ik raad iedereen van harte aan om emblemen te bestellen bij Emblemen-Badges.nl.

Super blij met het resultaat! Tevreden over de behulpzaamheid, prijs/kwaliteit verhouding en verzending. Aanrader :)

Uiterst snelle en vriendelijke opvolging van offerte aanvraag, fijn persoonlijk contact, snelle levering en kwalitatieve top badges tegen goede prijs.

Al meerdere malen patches besteld.
Elke keer snel geleverd en top kwaliteit

Ik genoot een uitstekende service! De afhandeling verliep prima en het eindresultaat was perfect! Met dank aan de uiterst bekwame contactpersoon!

Erg tevreden met de bestelde badges. Goede kwaliteit en snelle levering!

Een bedrijf wat een mooi product maakt en aflevert. Ben zeer netjes en vriendelijk geholpen en met hun kennis van zaken hebben we het een en ander aangepast aan het ontwerp om zo het beste resultaat te krijgen.

Prachtige kwaliteit en duidelijke afspraken !! Super bedrijf met erg vriendelijke service

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.