Vrijblijvende Offerte
Home > Pins

Pins

3D_klassiek_speldjes_laten-maken_bedrukkenPins en speldjes maken we al 25 jaar in allerlei vormen, kleuren en maten. We doen dit voor diverse bedrijven, verenigingen, stichtingen, carnavalsverenigingen, motorrijders kortom voor iedereen die graag een mooie pin wil. Danzij onze jarenlange ervaring weten we wat de mogelijkheden zijn en hoe we ontwerpen om kunnen zetten tot de mooiste pins. 

Pins op maat

Emblemen-badges.nl maakt pins, speldjes, coins, das,- reversspeldjes, hoedenpin, manchetknopen op maat vanaf 50 stuks die bevestigd kunnen worden op diverse kleding zoals een jasje, pak, sweater, shirt of baret. Indien gewenst verpakken we ze per stuk tegen geringe meerprijs in een mooi doosje. Vraag ons naar de mogelijkheden

Begeleiding van ontwerp tot pin 

Via het offerteformulier kun je heel eenvoudig het ontwerp, de aantallen en afmeting invullen. Ieder ontwerp is uniek en heeft zijn eigen uitstraling of dat nu klassiek, elegant, eenvoudig met of zonder reliëf is, wij bekijken het design en geven o.b.v. daarvan een offerte op maat binnen 24 uur en uiteraard geheel vrijblijvend! Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag en maken we eerst een werktekening en vervolgens een sample die we mailen. Als die volledig naar wenst is, dan nemen we alle pins in productie en worden ze verstuurd. Het hele proces van ontwerp tot levering duurt ca 4 weken. 

 

Bekijk hieronder de pins die gemaakt zijn door Emblemen-badges.nl.