Vrijblijvende OFFERTE
Home > Badstof en vilt emblemen

Badstof en vilt emblemen

Emblemen-badges.nl is de specialist in het maken van emblemen van badstof en vilt ook wel varsity letters genoemd. Alle badges maken we volledig op maat . Bij het gebruik van badstof zijn we beperkt in het maken van details. In de meeste gevallen worden en alleen badstof emblemen gemaakt in strakke vormen of letters, wel bestaat er de mogelijkheid om over het badstof heen te borduren
Badstof emblemen kunnen alleen op de kleding genaaid worden, opstrijken is bij badstof geen optie omdat het badstof dan plat gedrukt zou worden. Eventueel zijn de emblemen wel te voorzien van klittenband echter dit is niet aan te bevelen omdat de badstof en vilt emblemen al redelijk dik zijn.

Badstof en vilt emblemen naar eigen ontwerp

Wij maken alle badstof en vilt emblemen voor onze klanten volledig op maat. Het maken van perfecte emblemen is onze passie, ieder ontwerp is weer anders en vergt een bepaalde techniek. Aan de hand van enkele simpele vragen op het offerteformulier hebben we een perfect beeld van de wensen van onze klanten en maken we aan de hand daarvan ook voor jullie een uniek badstoffen embleem.

  1. Vul het offerteformulier in en ontvang binnen maximaal 24 uur een vrijblijvende offerte volledig op maat. 
  2. Na akkoord van de offerte gaan we aan de slag en maken we het eerste embleem van badstof waarvan je dan een foto krijgt.
  3. Als de samplefoto volledig naar wens is maken we de rest en versturen we de badstof emblemen. 

Emblemen-badges.nl hanteert een standaard levertijd van twee tot drie weken. In overleg is een spoed levering vaak mogelijk, neem hiervoor contact met ons op!

Bekijk hieronder voorbeelden van onze badstof emblemen. Ook zien jullie voorbeelden van vilten varsity letters en badstof letters die we hebben gemaakt.

Zeer tevreden. De emblemen zijn precies zoals we ze wilden hebben. Ook het mailverkeer en de levering gingen vlot. Prima service!
Marcel Vaupell -
Na enig overleg en proef exemplaar mijn goedkeurig gegeven. Snelle levering en heel prettig contact over en weer. Helemaal TOP toen de badges binnen kwamen.
A. Jansen -

De voordelen van emblemen-badges.nl

Wij zijn al jarenlang de specialist als het gaat om het produceren van badstof en vilt emblemen. Alle badges en varsity letters zijn van de hoogste kwaliteit en komen tot in detail overeen met het ontwerp. We staan onze klanten bij met advies en zorgen ervoor dat de bestelling voldoet aan jullie verwachtingen. Wij weten wij als geen ander hoe we de ontwerpen en wensen van onze klanten kunnen omzetten in prachtige badges tegen een scherpe prijs. Bekijk onder aan deze pagina enkele voorbeelden van tevreden klanten.Over varsity letters

Vilten letters, oftewel varsity letters, zijn de bekende letters die op jassen bevestigd worden om te laten zien welke school of vereniging mensen vertegenwoordigen. Denk bijvoorbeeld aan de baseball Jacks die jongeren dragen in Amerikaanse films. Tegenwoordig zijn deze letters populair bij zowel sporters en grote kledingmerken. Ook voor andere verenigingen of vriendengroepen zijn varsity letters de ideale manier om herkenbaarheid en verbondenheid te creëren. Voor jullie vereniging of vriendengroep maken we graag varsity letters op maat!

Mogelijkheden badstof en vilt emblemen

Badstof emblemen zijn te maken in iedere gewenste afmeting, er is keuze uit 25 kleuren badstof en vilt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van badstof emblemen en varsity letters? Neem dan gerust contact met ons op voor advies.

Badstof emblemen zijn te bestellen vanaf 10 stuks. Hoe groter de bestelling, hoe lager de stuksprijs. De prijs voor een embleem of een varsity letter is afhankelijk van het aantal steken/lussen dat we nodig hebben om het te maken. Om die reden kunnen we de prijzen pas berekenen aan de hand van het ontwerp. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Badstof en vilten emblemen en letters koop je bij Emblemen-badges.nl | Emblemen en Badges

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.