Vrijblijvende Offerte
Home > Beoordelingen

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij ga ook jij vast niet over één nacht ijs.

Benieuwd naar wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om een goed beeld te geven van wat je van ons mag verwachten en dat is best veel!
Er zijn veel enthousiaste klanten die foto's van hun 'emblemen-in-actie' doorsturen, deze reeds gemaakte emblemen zijn allemaal op onze 'emblemen-in-actie' pagina te bewonderen

RECENSIES EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

We hadden een complexe aanvraag, niemand kon ons verder helpen maar emblemen-badges wel! Voordat we ook maar een cent hadden betaald kregen we te zien hoe het ontwerp er daadwerkelijk uit zou komen te zien en toen dat nog niet perfect bij ons idee aansloot werd het ontwerp aangepast, tot we helemaal tevreden waren. Edith reageerde iedere keer onwijs snel per e-mail (check je spam als je nog geen reactie hebt ;)) en het resultaat is perfect!

Inmiddels al meerdere bestellingen geplaatst voor onze scoutingvereniging. Altijd zeer tevreden met het resultaat! Super kwaliteit patches! Denken altijd graag met je mee om het beste resultaat te krijgen, makkelijk en snel contact en zeer betaalbare prijzen. Een echte aanrader voor allerlei verschillende patches! Graag tot de volgende bestelling!

De klantenservice is super, Edith beantwoord snel al mijn vragen. De badges zijn super mooi ik was verrast van het resultaat gezien dat de design van de logo had veel kleine details. Aflevering is ook precies gekomen zoals
het afgesproken was. Ik geef jullie five dikke sterren!

Zeer goede kwaliteit. Ook op de service is niets aan te merken. Na mijn aanvraag meteen antwoord gehad met offerte en een sample. Ook de levering was sneller dan verwacht. Zeker aan te raden!

Eerste kennismaking. Zeer aangenaam contact, vlot, vriendelijk. Correcte prijzen. Super goede afwerking van het product en kwalitatief. Belgische zaak, dus niets moeten melden in verband met btw. Zeer klare en open communicatie.

Wij zijn heel erg tevreden met onze badges voor een 75 jarig jubileum.
Het idee zat in ons hoofd en jullie hebben hem op papier weten te zetten.
Snelle service en mooie kwaliteit badges. De communicatie verloopt heel soepel en snel!

Op naar de volgende badges voor een jubileum!

Al meerdere keren zaken gedaan met emblemen-badges.nl
Hoge kwaliteit badges en zeer klantgericht en klantvriendelijke service.

Goed geïnformeerd geweest over de
Mogelijkheden van mijn specifieke eisen met een goed resultaat voor de emblemen van onzen club !

Wij zijn erg tevreden. Voorheen emblemen bij een ander laten maken, maar omdat we niet tevreden waren zijn we naar emblemen-badges overgestapt. Dit ziet er super uit. Mail werd snel en fijn beantwoord, ze dachten met ons mee. Snelle levering. Wij hoeven niet meer naar een ander en zullen het voortaan hier bestellen!
Dank jullie wel!

Voor je scouting isinge MOET je hier zijn! Het is bizar wat een techniek er wordt gebruikt om exact ons idee uit te werken. Zo hebben onze welpen ieder jaar met proefkamp en zomerkamp een fantastische isinge en aandenken.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.