RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij ga ook jij vast niet over één nacht ijs.

Benieuwd naar wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om een goed beeld te geven van wat je van ons mag verwachten en dat is best veel!
Er zijn veel enthousiaste klanten die foto's van hun 'emblemen-in-actie' doorsturen, deze reeds gemaakte emblemen zijn allemaal op onze 'emblemen-in-actie' pagina te bewonderen

Reacties

Door Jeroen op 10 jul 2024
Ongelooflijke service. Bij elke stap contact gehad of ik tevreden was. Ook met speciaal verzoek geen enkele moeite. Top kwaliteit en uiterst tevreden van mijn grote backpatch
Door Augustine op 03 jul 2024
Oprecht 1 van de beste bedrijven die ik ken. Ze helpen je snel. Willen het beste product voor u en zorgen dan ook dat je tevreden bent, Heel vriendelijk personeel. Echt gwn top top top.
Door Erwin op 03 jul 2024
Prachtige geborduurde backpatch ontvangen. Super snel geholpen. Dit bedrijf levert topkwaliteit en pure klasse !!
Door Sofie op 01 jul 2024
Gemakkelijk om ontwerp op te laden . Vlotte communicatie met klantendienst. Mooie patches van goede kwaliteit. Zeer tevreden!
Door Leonie, namens Crossfit 024 op 21 jun 2024
We zijn heel blij met de geborduurde emblemen die we hebben ontvangen! De service was snel en kundig; goed advies o.b.v. het logo. Daarnaast een snelle levering. Zeker aan te bevelen!
Door Arjan Myer op 21 jun 2024
Ik had een badge ontworpen voor de reunie van onze AMO-groep Groep Luchtmacht Reserve en die moest ik natuurlijk ook ergens laten maken. Na aanleiding van een tip van een Defensie-collega contact opgenomen met "emblemen-badges.nl" . Wat een topklasse bedrijf is dat! Leuke en supersnelle communicatie, meedenken, afspraak is afspraak, snelle levering en bovendien leveren ze ook nog eens topkwaliteit... Zeldzame klasse, want waar vindt je dit nog tegenwoordig. Ik wordt daar echt heel erg blij van!
Door Emanuel op 14 jun 2024
Super geholpen en alles is volgens afspraak afgehandeld. Een bedrijf waar je van op aan kan. Bedankt
Door Lukas op 05 jun 2024
Onlangs een aantal BHV emblemen besteld en erg tevreden met de aankoop. De levering was snel en de kwaliteit was erg goed. Zal hier zeker vaker bestellen!
Door Kelvin op 04 jun 2024
Heel erg tevreden met het resultaat van de rug en support patches. Zal ook zeker andere mensen aanraden om te kopen bij jullie als ze dit soort dingen willen. Mail contact ging heel goed en zeer vriendelijk. En zeker 5 sterren waard. De rest van Free Riders BC vinden de patches super en zijn ook zeker zeer tevreden over het werk dat jullie hebben geleverd. En nogmaals BEDANKT
Door Chiro Wij Sinaai op 24 mei 2024
Super ervaring! We hadden 130 emblemen nodig voor ons kamp deze zomer. Alles werkt zeer makkelijk, we stuurden zelf een paar foto's van wat er op moet, en ze reageerden al snel met een voorstel. Toen we akkoord gingen, kregen we snel een reactie, en ook de levering was zoals verwacht. Eindresultaat was dan ook precies zoals op de foto. Chiro 'Wij' is er heel blij mee!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Wederverkoop Emblemen-badges.nl

Werk je in de kledingbranche en heb je behoefte aan een betrouwbare partner voor emblemen en badges? Dan kun je wellicht wederverkoper worden van onze producten. Klik hier voor meer informatie.