Vrijblijvende OFFERTE

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij gaat u vast ook niet over één nacht ijs.

Wilt u weten wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om u een beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten.

RECENSIES VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Voor de 2e maal badges voor onze Kempo club besteld.
Wederom perfecte kwaliteit en service met een mooie aanbieding omdat we terugkerende klant zijn!
TOP!!!

Wij hebben een hele goede ervaring gehad met emblamen-badges.nl! Heel vlotte communicatie en duidelijke regeling. Het resultaat was ook heel mooi!!

Prima prijs, goede communicatie. Het voorbeeld dat gestuurd werd was mooi, maar het eindresultaat was boven verwachting mooi. Erg tevreden en een echte aanrader.

2ème commande et toujours le même professionnalisme. Le personnel se met en quatre pour contenter le client! Livraison très soignée et rapide! Que demande le peuple?! Big Up de Bruxelles!

Voor de 2e keer een super badge ontvangen. Snelle levering, mooi resultaat in één woord top.
Er is duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen, zeer betrouwbare leverancier.

voor mijn ontwerp had ik een vaag idee, maar dankzij Edith en haar team, is er een heel mooi ontwerp gemaakt. Ik heb meteen een tweede opdracht gegeven, want zij doen hun werk professioneel, en zijn erg snel en goed. Aan te bevelen.

Voor de derde keer op rij een prachtig embleem laten maken voor ons zomerkamp! We kijken ernaar uit om ze op onze rokjes te naaien.

Voor ons aankomende zomerkamp super mooie badges laten maken. De kwaliteit is uitstekend, goede prijs en super snelle levering. Ik denk dat de leden er ook super blij mee zullen zijn!

Eigen Patches met het team ontworpen, doorgestuurd naar Gocke en echt erg netjes afgewerkt en netjes behandeld! 50 stuks perfect gemaakt. Heel erg bedankt! Ook namens het team Taf_NL

zeer goede afspraken , onze wensen werden bekomen , toffe goedlachse meid die Gocke ,
we hebben super mooi logo's van onze ice bears HD riders , dank u

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.