RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij gaat u vast ook niet over één nacht ijs.

Wilt u weten wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om u een beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten.

RECENSIES VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Hele goede service en keurig nette afgewerkte badges!

Goede, snelle en vriendelijke service, en erg hoge kwaliteit emblemen!

Zeer hulpzaam vanaf ontwerp tot levering.
Super kwaliteit, super service!
Bedankt Gocke!

Elk jaar opnieuw leuk samenwerken met emblemen-badges.nl ! Een aanrader voor wie kwalitatief zijn werk wil gerealiseerd zien worden.

Ik heb een hele goede ervaring gehad. De communicatie via mail verliep heel vlot en er werd ook een persoonlijke aanpak gehanteerd wat ik wel apprecieer. Op één dag waren de emblemen al toegekomen, super snelle levering dus. Het eindproduct ziet er ook super goed uit en onze leden van de chiro zijn er heel blij mee.

Erg mooie en scherpe Patches, wij zijn dik tevreden!

Ondanks we vrij laat waren om te bestellen, net voor de carnaval, toch alles op tijd klaar!
Top gedaan, bedankt!

Na een ontwerp opgestuurd te hebben, en wat heen-en-weer communicatie over grootte en dergelijke is het eindresultaat prachtig geworden. Bedankt voor de duidelijke en snelle communicatie en voor het prachtige eindresultaat!

We zijn erg tevreden met onze emblemen, ze zien er prachtig uit! Bedankt voor de goede service! We gaan zeker terugkomen =:-)

Een Badge voor onze Scouts laten maken. Snelle levering en veel transparantie. Goede adviezen bij het ontwerp en je kan er vertrouwen in hebben dat ze er iets moois van maken.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.