Vrijblijvende OFFERTE

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij gaat u vast ook niet over één nacht ijs.

Wilt u weten wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om u een beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten.

RECENSIES VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Op basis van een minimalistisch ontwerp (internetafbeelding) en wat tekstuele uitleg aan Edith heeft emblemen-badges voor ons een mooi design gemaakt. Naar aanleiding van een foto van de proefdruk nog wat laatste kleurwijzigingen doorgevoerd. Ook daar van kregen we eerst weer een foto toegestuurd. Na ons akkoord super snel (binnen 2 weken) geleverd. Top service en kwaliteit!

zeer tevreden over het resultaat van mijn embleem en bovendien bieden deze mensen een TOPservice!

Mooie emblemen, snelle levering en prettig contact. Fijn!

Wij van EZrider.nl zijn erg blij met de geleverde emblemen! Ze zien er strak uit en de strijklaag werkt erg goed. Verder goede communicatie door emblemen-badges!

Meegedacht over de afmetingen/design, snelle communicatie en ontzettend mooie kwaliteit. Ik ben zeer tevreden en blij met de service. Mocht ik ooit nog meer badges willen bestellen, kom ik hier zeker terug!

Exact wat wij in gedachten hadden hebben wij gekregen.
Goede communicatie en TOP kwaliteit!

De service was geweldig. Goede communicatie, helderheid wat je kunt verwachten en het meest belangrijk: tijdige levering. We zijn bij het Cyberregister er enorm blij mee.

Top service en communicatie, perfecte kwaliteit! 10/10

100% service, leveren prachtig werk en zeer snel, heel professioneel...
Van mij horen ze zeker nog... ;-)

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.