Vrijblijvende OFFERTE
Home > Beoordelingen

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij gaat u vast ook niet over één nacht ijs.

Wilt u weten wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om u een beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten.

RECENSIES VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

SUPER GOEDE SERVICE!!
Binnen 24 uur, zoals beloofd, heb je een antwoord, zelfs in weekends!
Via een foto kan je het resultaat reeds bekijken, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan, ideaal dus!
Ik ben alvast een tevreden klant :)

Snel en persoonlijk contact + professionele offerte. Prima follow-up en communicatie. Badges snel geleverd (inclusief fotosample), precies zoals beloofd. Mooie kwaliteit, goed afgewerkt. Volgende keer weer!

Vandaag zijn de badges binnengekomen voor Arctic Adventure. Zien er prachtig uit. Eenvoudig en stijlvol.
Gedurende het proces prima communicatie gehad. Thanks.

Al meerdere malen onze emblemen voor de scouting hier besteld. Uitstekende kwaliteit voor een leuke scouting-prijs, snelle levering en fijn contact!

Super service, super meedenken, super snel, super prijs kwaliteit. Had idee/schets ingediend maar dat was technisch niet mogelijk. Na een paar pogingen zag E-B.nl onze worstelingn en nam E-B.nl het over en deed een
lay-out voorstel, dat was meteen raak en dus goed. Na een paar emailtjes en checks was het gepiept en een paar dagen waren we al in bezit van de badges. Wij bevelen E-B aan. E-B bedankt en tot de volgende keer.

Voor ons zomerkamp badges laten maken.
Erg gave badges geworden voor een mooie prijs! Goeie service en prettig contact. Zeker een aanrader.

Fijn contact, goeie prijs kwaliteit verhouding en mooie badges!

Ik heb onlangs 200 patches besteld voor een leuke motor-run. Deze bestelling kwam nogal last-minute. Desondanks zijn de patches ruimschoots op tijd aangeleverd, en zeer mooi en kwalitatief. Dank voor deze uitstekende service, alsmede onze onderlinge correspondentie. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden

Wij zijn zeer tevreden over de mooie geborduurde emblemen. Snelle levering en prima prijs! Wij komen zeker terug bij emblemen-badges.nl

Steeds een snelle bezorging en goede kwaliteit van onze clubbadges. Iedereen is er zeer tevreden over

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.