Vrijblijvende Offerte
Home > Beoordelingen

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij ga ook jij vast niet over één nacht ijs.

Benieuwd naar wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om een goed beeld te geven van wat je van ons mag verwachten en dat is best veel!
Er zijn veel enthousiaste klanten die foto's van hun 'emblemen-in-actie' doorsturen, deze reeds gemaakte emblemen zijn allemaal op onze 'emblemen-in-actie' pagina te bewonderen

RECENSIES EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Een fijn bedrijf, zowel communicatief als kwalitatief! Op zeer korte termijn een sample voorstel ontvangen en kort daarna het mooi afgewerkte eindproduct binnen mogen krijgen. Al-met-al een aanrader om zaken mee te doen, ze zullen je niet teleurstellen ;)

Super en behulpzaam
Helemaal toppie

Mijn ervaringen zijn hetzelfde als in alle reviews, wat een topbedrijf. De badges zijn perfect geborduurd in mooie kleuren. Communicatie met Edith verliep uitermate soepel en correct. Geen misverstanden en men doet wat is afgesproken!

vriendelijk en een top service! onze nieuwe opdrachten gaan we hier zeker neerleggen!

Super service! Er wordt goed meegedacht hoe het ontwerp het beste tot zijn recht komt en een hele snelle en fijne communicatie!

Ze zijn heel geduldig met alle kleine aanpassingen die ik wilde maken en ze hadden de nieuwe samples zeer snel gemaakt. Ik ga zeker in de toekomst nog bestellingen hier doen.

Heeele goede en snelle service! Ik kwam met een nogal verwarrende vraag, namelijk twee verschillende badges met verschillende eisen voor onze scoutinggroep. Het contact wel snel en duidelijk, de kwaliteit van de badges is fantastisch, de prijs was top en de levering was snel en vlekkeloos verlopen. De badges zijn top geworden! Ik heb heel veel toffe reacties gekregen. Bedankt voor de supersnelle en goede service!

Wij bestellen al drie jaar op rij bij jullie onze badges. We zijn super tevreden over de snelle en vlotte communicate, dit door Edith! Alsook de kwaliteit is top! En de levering gebeurde ook heel vlot. We zullen hier volgend jaar zeker opnieuw onze bestelling plaatsen.

Wij hebben hier onze badges voor ons kamp laten maken en we zijn er zeer tevreden mee! We kregen vriendelijke en vlotte service :)

We zochten eigen gemaakte insignes voor onze scoutinggroep. Joery wist precies wat we wouden en had meteen een mooie sample gemaakt. Het hele proces tot en met levering ging snel en de communicatie was top!

Een aanrader dus!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.