Vrijblijvende Offerte
Home > Beoordelingen

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij ga ook jij vast niet over één nacht ijs.

Benieuwd naar wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om een goed beeld te geven van wat je van ons mag verwachten en dat is best veel!
Er zijn veel enthousiaste klanten die foto's van hun 'emblemen-in-actie' doorsturen, deze reeds gemaakte emblemen zijn allemaal op onze 'emblemen-in-actie' pagina te bewonderen

RECENSIES EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Gisteren mijn nieuwe emblemen binnen gekregen. Net als vorige keer weer super. Contact altijd snel en vriendelijk. En er word heel goed geluisterd en meegedacht als je iets wilt, maar zelf niet weet hoe. Gocke bedankt weer. Kef

Via Google ben ik in contact gekomen met emblemen-badges.nl.
De communicatie was perfect, men is zeer cooperatief, mails worden direkt beantwoord en het uiteindelijke produkt is werkelijk TOP. Een tien met een griffel voor dit geweldige bedrijf, ik wens jullie verder alle goeds toe. Zeer aan te bevelen

Super goede ervaring met Emblemen en Badges! Alles klopt van A tot Z.
Er wordt snel gereageerd via de mail en meegedacht waar nodig.
De levering zelfs sneller dan eerder aangegeven.
En het eindresultaat was boven verwachting! kortom een echte aanrader!

Al jaren trouwe klant door de goede kwaliteit van de producten en de service!

Super vriendelijke crew!!!!
Zelf een patch laten maken, het logo was zelfs gedetailleerder dan mijn brakke foto. Na een mailtje gingen ze aan de slag en stuurden ze een foto van de eerste patch gemaakt, na keuring meteen aan mijn bestelling gewerkt en kijk: alle 25 patches vliegen de deur uit!!!! Had ik er meteen maar wat meer gemaakt, nu ga ik nog moeten bijbestellen!!!!!! Beste patches ooit, echt waar.
Nu hangen er al twee aan mijn vest van emblemen-badges.nl !!

Ze hebben er echt alles aan gedaan om de emblemen nog op tijd te laten leveren op onze kampplaats. Top communicatie, zeker een aanrader!

Na flink zoeken en aardig wat mailtjes vond ik in Emblemen - Badges eindelijk het bedrijf wat kon maken wat ik zocht. Een embleem met mijn logo voor op de EHBO koffertjes van mijn cursus. Dat bleek een stuk ingewikkelder dan ik vooraf bedacht had, door het materiaal van de koffers en het kleurverloop in mijn logo. Na wat heen en weer mailen en testen met toegestuurde monsters kwam er een geweldig mooi luxe embleem wat met de geadviseerde lijm als een huis op m'n koffertjes zit. Ik ben érg blij want had vooraf niet gedacht dat er zoiets moois mogelijk was voor zo'n betaalbare prijs.
De communicatie is vlot en helder en met veel geduld werd aan al mijn wensen en eisen gehoor gegeven en een oplossing gezocht. Ook de levering is daarna snel en de kwaliteit van de emblemen echt mooi.
Als deze batch op is kom ik zeker terug voor nieuwe en ik als ik wat anders nodig heb weet ik ze ook te vinden.
Heerlijk dat zulke bedrijven nog bestaan, die gewoon echt hun best voor je doen.

Heel erg tevreden ! Eerst een mooi test exemplaar gekregen nadien heel vriendelijk contact gehad voor een kleine aanpassing allemaal zonder probleem ! Zeker een aanrader !

Wederom top service! Contact met Carla gaat snel en is duidelijk. Ons ontwerp is één op één gelijk met de badges die we zojuist binnen kregen! Wij gaan héél véél jeugdleden blij maken met onze prachtige jubileum badge, bedankt!

Heel blij met o.a. Sandy, we kregen netjes alle vragen vooraf, alles was duidelijk en de proefdrukken helder, zodat we vooraf goed konden beoordelen of alles conform wens en ontwerp was. We hadden een heel klein ontwerp van een patch en deze is zeer goed gelukt!! Bedankt voor het creatief meedenken en de vlotte levering!!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.