RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij ga ook jij vast niet over één nacht ijs.

Benieuwd naar wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om een goed beeld te geven van wat je van ons mag verwachten en dat is best veel!
Er zijn veel enthousiaste klanten die foto's van hun 'emblemen-in-actie' doorsturen, deze reeds gemaakte emblemen zijn allemaal op onze 'emblemen-in-actie' pagina te bewonderen

Reacties

Door Bart van Delft op 16 feb 2024
Persoonlijk contact, snelle service en een net eindproduct. En dat alles voor een nette prijs. Erg blij met onze buffs.
Door Iris op 05 feb 2024
Super communicatie, snelle levering en heel mooi resultaat! Bedankt, zeker voor herhaling vatbaar.
Door Metselaars op 02 feb 2024
Prachtig groot rug-embleem laten maken. Hele chique carnavalsjas nu! Heldere en snelle communicatie en een goed advies. (Dat 40 centimeter veeeeels te groot is voor een rug-embleem) Dank voor de fijne contacten en goede zaken gewenst.
Door Peggy Huijbregts op 01 feb 2024
Vandaag de gemaakt emblemen opgehaald. Zien er super uit! Goede communicatie tijdens het traject. Echt heel erg tevreden.
Door Hertwin van der Wijst (Weversrijk) op 01 feb 2024
Een detaillistisch logo laten maken voor de Ex-Prinsen van de Wevers uit Nisseroi. Voordat ze er aan begonnen waren ze al trots op het resultaat. En terecht! Prachtresultaat!!! Foto delen? Nee, dat niet. We houden het graag voor onszelf. Maar je bent welkom in het Weversrijk met Carnaval. Daar zijn ze live te bewonderen.
Door Renate op 31 jan 2024
Tamara bedankt voor je vriendelijke service en snelle reacties. De emblemen zijn super mooi geworden en ondanks de carnavalsdrukte ruim op tijd geleverd.
Door Trio Zandvrees en de Viezevoetenkortingen op 30 jan 2024
Super service, snel geleverd en goed meegedacht met het ontwerp! Kwaliteit is top en je wordt van alles goed op de hoogte gehouden! Aanradertje dit!
Door Frank Thoelen op 30 jan 2024
Zeer vlotte service en supergoede kwaliteit! Bedankt en doe zo verder!
Door Annemarie op 29 jan 2024
Erg goede service en snel kunnen schakelen. Onze emblemen zien er fantastisch uit. Dank jullie wel!
Door Kim op 26 jan 2024
Wat een ontzettend leuke emblemen hebben we dit jaar mogen ontvangen! De service, prijs en snelheid was top. Bedankt.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Wederverkoop Emblemen-badges.nl

Werk je in de kledingbranche en heb je behoefte aan een betrouwbare partner voor emblemen en badges? Dan kun je wellicht wederverkoper worden van onze producten. Klik hier voor meer informatie.