Vrijblijvende OFFERTE

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij gaat u vast ook niet over één nacht ijs.

Wilt u weten wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om u een beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten.

RECENSIES VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Snelle levering en super mooi product. Ben erg blij met de badges. Bedankt en tot de volgende bestelling.

Vandaag de badges ontvangen en ooooooo wat zijn ze prachtig .
Is onze eerste bestelling maar zeker niet ons laatste .
Jullie reageren heel snel op mail , en de levering gaat ook supersnel .

Wij bestellen elk jaar de emblemen voor Expeditie Natuurpunt hier. Elk jaar is de kleur anders en elke keer zijn we super blij met het resultaat. We krijgen op voorhand een foto toegestuurd van het eerste embleem om zo nodig nog bij te sturen. Goede en snelle service!

We maken met onze scoutinggroep al enkele jaren gebruik van emblemen-badges voor onze zomerkamp insignes. Stuk voor stuk mooie kwaliteit en goede service!

Wij hebben emblemen besteld via Emblemen-badges.nl. Zeer snelle reactie elke keer, echt goede service en zeer mooie kwaliteit emblemen!! Dank en tot de volgende bestelling......

Wij als Stichting The Childwatchers bestellen steeds weer onze badges. Top kwaliteit, snelle levering en top service. Wij blijven uiteraard een vaste klant

Als trotse leden van een airsoft-team (ASIV) hebben we een eigen logo laten ontwerpen. Natuurlijk wouden we hier ook emblemen van laten ontwikkelen. Na een fantastisch logo hadden we schrik voor de kwaliteit van het embleem. Dit was nergens voor nodig want prijs/kwaliteit zijn we énorm tevreden.

Prachtige verwezenlijking van het ontwerp, ook snel geleverd en zeer vriendelijke service. Een absolute aanrader!

Super blij met de badges van ons team. Heel gedetailleerd en luxe uitstraling.

Op basis van een minimalistisch ontwerp (internetafbeelding) en wat tekstuele uitleg aan Edith heeft emblemen-badges voor ons een mooi design gemaakt. Naar aanleiding van een foto van de proefdruk nog wat laatste kleurwijzigingen doorgevoerd. Ook daar van kregen we eerst weer een foto toegestuurd. Na ons akkoord super snel (binnen 2 weken) geleverd. Top service en kwaliteit!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.