RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij gaat u vast ook niet over één nacht ijs.

Wilt u weten wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om u een beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten.

RECENSIES VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Excellent service and high quality work.

Gocke helped me design 3 patches for my company and they came out better than I could hope for.

I am a permanent client from now on. Thank you

Mij werd binnen de RCKL ( Rekwisieten Commissie Koninklijke Landmacht ) gevraagd of ik een badge wilde (laten) maken om de herkenbaarheid binnen onze club van vrijwilligers te vergroten, het resultaat overtrof onze stoutste verwachtingen, het is echt een hele mooie badge geworden. Gocke bedankt voor het meedenken !!!

Wij hebben hier een badge laten maken en dat verliep vlekkeloos.
Mooi product, korte doorlooptijd!

Vlotte, vriendelijke, en informatie communicatie. Zeker aan te raden.

Wat een mooie badges zijn het geworden! We hadden in het verleden al eens eerder badges op een ander adres besteld, maar de kwaliteit van deze is nog beter!
Fijn dat het contact zo goed verloopt.
Ik kan bestellingen via deze website zeker aanbevelen.

Leo C. Scheuders
Vereniging Oud Korea Strijders

Prachtig product, snelle levering en fantastische service! Aanrader!

Heel goed advies met een top eind resultaat

We zijn heel erg tevreden met het resultaat van onze Bite Back badge. Snelle levering, prima service en prettige samenwerking! Zal zeker niet de laatste keer zijn dat we samenwerken met jullie

De kwaliteit dat emblemen-badges.nl biedt is fenomenaal. De badges zijn van zeer degelijk materiaal en zeer fijn afgewerkt. De respons via mail was ook steeds zeer snel en uitermate vriendelijk.
De name tags hebben ze 2 keer moeten maken omdat de eerste wat onduidelijk was maar dat was geen probleem enkele werkdagen later kreeg ik een nieuwe sample die volledig was wat ik vroeg.
Wij zijn zeer tevreden en raden het zeker aan om hier badges te laten maken!

Ik heb meerdere ontwerpen om laten zetten in patches. Iedere keer weer ben ik verrast over het geweldige resultaat! Ze worden snel geleverd, er wordt volgens afspraak gewerkt en men denkt mee.

Ik kan iedereen aanraden emblemen en badges in te schakelen om van het ontwerp iets tastbaars te maken!!!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.