Pantone kleurenwaaierAls eerste even wat achtergrondinformatie; PMS staat voor Pantone Matching System. Waarbij Pantone niets meer is dan de naam van het bedrijf dat kleurcoderingen uitbrengt. Deze zogenaamde Pantone kleuren zijn overal in de hele wereld hetzelfde, dus daar kan geen enkel misverstand over bestaan!

Iedere Pantone kleur heeft een uniek nummer en Emblemen-badges.nl heeft van al deze kleuren en unieke nummers een overzicht gemaakt. Wanneer kleuren extreem belangrijk geef dat dan aan ons door. Houd er wel rekening mee dat het een referentie is de werkelijke kleur zal in de praktijk nooit 100% overeen komen.
Tinten op een beeldscherm zien er bijvoorbeeld al weer heel anders uit dan tinten op drukwerk. Datzelfde geldt voor borduurdraad en metaal dus de kleuren zijn bij benadering gelijk.

Mocht je er niet uitkomen dat is natuurlijk geen enkel probleem. Emblemen-badges.nl helpt graag bij het uitzoeken van de kleuren en het toeval treft dat er slechts 1 medewerker is die moeite heeft om blauw en paars van elkaar te onderscheiden. Dus de kans van slagen, blijft nog steeds heel groot :-) Liever zelf baas over de kleuren? Geef dan bij onderstaande producten de Pantone kleur aan ons door bij het invullen het eenvoudige offerteformulier.


Wederverkoop Emblemen-badges.nl

Werk je in de kledingbranche en heb je behoefte aan een betrouwbare partner voor emblemen en badges? Dan kun je wellicht wederverkoper worden van onze producten. Klik hier voor meer informatie.