Vrijblijvende OFFERTE
Home > Beoordelingen

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij gaat u vast ook niet over één nacht ijs.

Wilt u weten wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om u een beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten.

RECENSIES VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Mondkapjes besteld. Heel professioneel gedaan. Goede kwaliteit en top service. Stipte levering. Heel goede communicatie met de klant. Maw gewoon top !

Super! Vlotte communicatie, mooi borduursel, alles binnen de afgesproken termijnen. Mondkapjes zijn aangenaam te dragen. Een echte aanrader!

Super goede en fijne communicatie met Carla, snelle levering en heel goede kwaliteit! Aanrader :)

Goede service en mooi gedetailleerd borduurwerk.

Voor onze historische vereniging zochten we mondkapjes met een geborduurd logo. Het contact is bijzonder (klant)vriendelijk en snel, en er wordt goed meegedacht (dank je Carla!). De uiteindelijke mondkapjes zijn mooi afgewerkt en precies wat we zochten!

Super service en erg mooie kwaliteit! Wij zijn er erg tevreden mee!! Greets Hermanos Hoorn

Vlotte communicatie en snelle service
De badge zijn van hoge kwaliteit!

De mondkapjes zien er super uit. Kwalitatief ook goed. Ze komen hun afspraken na. De levering kwam precies op de dag zoals voorspeld.

We zijn zeer tevreden over de service. Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel. Mondkapjes zijn precies zoals we hadden bedacht.

Mooie afwerking en prima service!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.