Vrijblijvende OFFERTE
Home > Beoordelingen

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij gaat u vast ook niet over één nacht ijs.

Wilt u weten wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om u een beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten.

RECENSIES VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Goede informatie en meedenken. leuk en goed contact. Geen probleem als je het dan toch net anders wilt. Een mooi resultaat waar we zeer blij mee zijn. Gocke bedankt.

Voor een mooi embleem, heb ik contact gezocht met dit bedrijf. Ik ben ontzettend goed geholpen. Een perfect behulpzaam en klantvriendelijk bedrijf tot en met de verzending en de nazorg daarvan. Carla, bedankt.

De kwaliteit van de emblemen is super!

www.mvdgouw.nl

Goed advies, goede service en denken met je mee!
Ook de communicatie verliep perfect!
Hele goede ervaring en goed aan te raden, zeker niet de laatste keer !

Voor de zesde keer een bestelling ontvangen. Wederom perfecte kwaliteit. Dit bedrijf denkt met je mee, reageert erg snel en leveren idem dito. Kortom, top!

Super samenwerking met dit bedrijf gehad. Samen tot een mooi resultaat gekomen.

Communicatie top!
Kwaliteit top!
Levering zelf eerder dan verwacht!

Super mooi afgewerkte Badges.
Leuk en goed contact met het bedrijf!

Emblemen en badges, een topbedrijf. Zeer goeie informatie en communicatie. Onze emblemen zijn precies hoe we ze wilden en van prima kwaliteit.

Een geweldige service en een goede kijk op wat wel en niet mooi is. Denken goed mee. En het resultaat is om van te smullen. Mooie stevige kwaliteit en het borduurwerk is subliem . Mooier dan gehoopt. Een zeer schappelijke prijs , zeker voor de kwaliteit die je krijg. En een gezellig mail contact. Gocke bedankt.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.