Vrijblijvende OFFERTE
Home > Beoordelingen

RECENSIE OVERZICHT

Is de kwaliteit van de emblemen wel goed? Worden ze snel bezorgd? Wordt er goed gereageerd als ik een vraag heb? Net als wij gaat u vast ook niet over één nacht ijs.

Wilt u weten wat anderen vinden van onze producten en dienstverlening? Hieronder verzamelen we zoveel mogelijk recensies om u een beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten.

RECENSIES VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Reacties

Wat een top mensen daar.
Uitstekende en snelle service. Denken in oplossingen!

Wij hebben vandaag, dinsdag 8 oktober 2019, onze pvc badges ontvangen en wij zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. Goede service, duidelijke communicatie en snelle levertijd met als eindresultaat een prachtige pvc badge. Bekijk onze 1st DSD pvc badge op onze website https://dsd-airsoft.wixsite.com/1stdsd/blog

Kan me geen betere samenwerking voorstellen. Duidelijke afspraken, komen altijd hun beloftes na.

Tot in de toekomst, Emblemen-badges.nl!!

Wij hebben een mooie set met pins laten maken voor onze welpengroep de Stokstaartjes. Ik was blij met de hoeveelheid detail die te zien is op de uiteindelijke pins van 2 cm doorsnede. Het extra haakje op de achterkant zorgt er voor dat de pin niet ronddraaid als we ze op onze caps plaatsen. Top resultaat <(^_^<) !

We zijn erg tevreden over de kwaliteit, service en de snelle verzending.
De schuif epauletten zijn er goed gelukt.

Great quality products and good service! We ordered the embroidered key chains and got them in house within 2 weeks. They look luxurious and we love the fact that you can order in small quantities.

TOP patches en TOP service!

Zeer tevreden klant!

De badges vallen enorm in de smaak bij onze leden. Daardoor kunnen we ook extra reclame maken voor onze vereniging. Er werd goed meegewerkt aan ons idee en doet volledig aan onze verwachtingen.

Super goede en snelle service. Emblemen zijn heel tof geworden, en dat voor een scherpe prijs :)

Top service, denken heel goed mee en doen alles voor een glimlach. Verder kwaliteit is top en reageren bijna op elk moment.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.