Vrijblijvende OFFERTE
Home > Geweven emblemen

Geweven emblemen

Het kopen van geweven emblemen kan eenvoudig bij Emblemen-badges.nl. Weven is het vervlechten van horizontale en verticale groepen draden tot textiel. Deze zeer oude techniek passen we vooral toe bij emblemen met een gedetailleerd ontwerp die niet op traditionele wijze te borduren zijn. Geweven badges worden gemaakt met dunnere garen waardoor ze geschikt zijn voor het maken van gedetailleerde logo’s en afbeeldingen en kleine tekst. Een ander verschil met een geborduurd embleem is dat ze lichter zijn. Dit maakt de geweven emblemen bijvoorbeeld heel geschikt om op een (voetbal)shirt te naaien of strijken. Het productieproces van deze emblemen duurt een weekje langer dan bij geborduurde patches. 

Geweven emblemen zijn makkelijk te bevestigen met een lijm- of strijklaag, klittenband of door ze op te naaien.  We zorgen ervoor dat de badges tot in detail overeenkomen met het ontwerp. Zijn er specifieke wensen? Geef dit dan gerust bij ons aan en wij denken graag met jullie mee. 

Geweven emblemen zelf ontwerpen

Alle geweven emblemen zijn op maat gemaakt voor onze klanten. We zijn jullie graag snel en accuraat van dienst, daarvoor hanteren we drie simpele stappen:

  1. Stuur ons jullie ontwerp, inclusief aantallen en afmetingen. Binnen 24 uur sturen we een op maat gemaakte offerte.
  2. We maken een voorbeeldtekening en na akkoord op de tekening weven we eerst een embleem als proefversie. Ter controle sturen we een gedetailleerde foto van het proefembleem.
  3. Na jullie akkoord nemen we de rest van de emblemen in productie. 

Standaard leveren we de emblemen binnen twee tot drie weken. Hebben jullie de emblemen of labels eerder nodig? Neem dan contact met ons op, in overleg is een spoedlevering mogelijk.

Hieronder vind je alle eerder door ons gemaakte geweven emblemen.

DE VOORDELEN VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Wij zijn de expert voor het maken van geweven emblemen. Deze badges zijn van de hoogste kwaliteit en komen tot in detail overeen met jullie ontwerp. Daarnaast is bij Emblemen-badges.nl vrijwel alles mogelijk en voorzien we onze klanten van op maat gemaakt advies. Met onze scherpe prijzen zijn we al jarenlang marktleider als het aankomt op geweven emblemen. 

PRIJZEN GEWEVEN EMBLEMEN

De prijzen van geweven emblemen zijn afhankelijk van de grootte van de bestelling, het kleurgebruik en het formaat. Bij een grotere bestelling ligt de prijs per stuk lager. Via onze prijzenpagina zijn prijzen van geweven emblemen eenvoudig zelf te berekenen. Liever een precieze prijsopgave? We maken graag binnen 24 uur een offerte voor jullie. Verzendkosten en btw zijn niet bij de offerte inbegrepen. De prijzen zijn gebaseerd op emblemen met maximaal 8 kleuren. 

 

 

KLEDINGLABELS

Behalve geweven emblemen, leveren we ook geweven kledinglabels. 

EIGENSCHAPPEN

Emblemen-badges.nl levert geweven emblemen en kledinglabels met de volgende eigenschappen:

Bevestiging

  • Naaien
  • Strijken
  • Sticker 
  • Klittenband

Details

Geweven emblemen komen tot in detail overeen met het ontwerp.

Kleuren

Standaard keuze uit maximaal 8 kleuren.

 

 

Geweven emblemen kopen? | Vanaf 50 stuks‎ bij Emblemen-badges.nl

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.