Vrijblijvende OFFERTE
Home > Geweven labels en kledinglabels

Geweven labels en kledinglabels

Emblemen-badges.nl is al 25 jaar lang de specialist in het maken van geweven labels. Bij geborduurde emblemen is het lastig om gedetailleerd te werk te gaan. Daarom maken wij gebruik van een professionele weeftechniek waarbij alle details goed te zien zijn. Deze techniek is bij uitstek geschikt voor grote aantallen, bijvoorbeeld wanneer het gaat om maat- en merklabels. Het resultaat zijn geweven labels die tot in detail overeenkomen met het ontwerp. Al onze labels zijn van de hoogste kwaliteit en leverbaar met of zonder omgezoomde rand. 

Geweven labels zijn makkelijk op en in kleding te naaien. We houden graag rekening met jullie wensen en denken graag mee om tot het beste resultaat te komen.

Geweven labels zelf ontwerpen

Geweven labels maken we volledig op maat. Er zijn diverse maatlabels die we kunnen leveren en daarnaast leveren we merklabels van jullie eigen ontwerp of logo. We werken met drie makkelijke stappen:

  1. Stuur ons een bestand van hoge resolutie, inclusief het aantal labels en de gewenste afmetingen. Binnen 24 uur sturen we een offerte.
  2. Na akkoord op de offerte maken we een gedetailleerd voorbeeld dat we ter controle toesturen. Vervolgens maken we een eerste proefversie waarvan jullie eveneens een gedetailleerde foto toegestuurd krijgen.
  3. Zodra jullie tevreden zijn over het proefexemplaar, gaan we aan de slag met het produceren van de rest van de geweven labels.

We houden een levertijd aan van 2 tot 3 weken. In sommige gevallen is het mogelijk dat we met spoed leveren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van een spoedlevering te bespreken.

Bekijk onderstaand de kleding- en maatlabels die eerder door emblemen en badges zijn gemaakt.

Heeft u interesse in een geweven embleem? Vraag een offerte aan voor uw embleem, en binnen 24 uur (uiterlijk!) ontvangt u een voorstel op maat.

WAAROM VOOR EMBLEMEN-BADGES.NL KIEZEN?

Wij zijn marktleider in het maken van geweven labels. Hierbij maken we gebruik van moderne weeftechnieken zodat we het beste resultaat kunnen garanderen. Bij Emblemen-badges.nl weten we precies hoe we het ontwerp van onze klanten om moeten zetten in prachtige labels. We hanteren scherpe prijzen en de verzendkosten in Nederland en België zijn voor elke bestelling gelijk. We doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en wanneer dit niet het geval is, krijgen ze het geld gewoon terug.

EIGENSCHAPPEN

Bij geweven labels worden de draden letterlijk met elkaar verweven. Dit zorgt ervoor dat alle details goed te zien zijn en dat de kleuren niet vervagen tijdens wasbeurten. Emblemen-badges.nl maakt van elk ontwerp een prachtig geweven label en denkt met jullie mee over de mogelijkheden. 

PRIJZEN GEWEVEN LABELS EN KLEDINGLABELS

Geweven labels zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Emblemen-badges.nl hebben we ook de mogelijkheid om geweven maatlabels te produceren. Jullie hebben hierbij keuze uit zeven maten: XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL die te bestellen zijn per set. In onderstaande tabel zijn de prijzen van onze maatlabels te zien. Deze prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten. In Nederland en Vlaanderen hanteren we vaste lage verzendkosten van € 6,95. Benieuwd naar de precieze kosten voor jullie ontwerp? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Maatlabels Aantal Prijs
100 stuks per maat 700 stuks  99.95
500 stuks per maat 3.500 stuks totaal 149.95
1.000 stuks per maat 7.000 stuks totaal 199.95

 

 

 

 

 

Geweven (kleding) labels online bestellen bij EMBLEMEN-BADGES.NL

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.