Vrijblijvende OFFERTE
Home > Sleutelhangers geborduurd

Sleutelhangers geborduurd

Op zoek naar geborduurde of ‘remove before flight’ sleutelhangers? Emblemen-badges.nl is de expert in het borduren van deze sleutelhangers. Met moderne en professionele technieken, oog voor detail en jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat de geborduurde sleutelhangers helemaal aansluiten bij ieders wens. We maken op maat gemaakte sleutelhangers met een eigen logo of ontwerp tot in detail. Een borduring van een logo of tekst geeft de een luxe uitstraling. Deze stoffen sleutelhangers zijn erg populair als gepersonaliseerd relatiegeschenk of opvallende give-away tijdens een event of andere speciale gelegenheid. 

Zelf ontworpen geborduurde sleutelhangers

Alle geborduurde sleutelhangers worden door ons volledig op maat gemaakt. Dit doen we aan de hand van een ontwerp of een logo. We adviseren je graag over een geschikt embleem. Om een snelle service te bieden, maken we gebruik van drie eenvoudige stappen:

  1. Stuur ons een logo of ontwerp (van hoge resolutie) met het gewenste formaat en het benodigde aantal. Aan de hand van deze informatie stellen we een offerte op die we binnen 24 uur sturen.   
  2. Vervolgens gaan we aan de slag met een detailleerde tekening als voorbeeld. Zodra jullie deze goedkeuren, maken we een proefsleutelhanger.  
  3. Pas na akkoord op de voorbeelden nemen we alle geborduurde sleutelhangers in productie.

We leveren de sleutelhangers binnen twee tot drie weken. Gaat het om een spoedbestelling, bijvoorbeeld vanwege een speciale gelegenheid? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van een spoedlevering te bespreken.    

Bekijk hieronder een aantal van de geborduurde sleutelhangers geproduceerd door Emblemen-badges.nl.

 

Van 2 ontwerpen beide 50 stuks laten maken. Zijn mooier geworden dan ik verwachtte! Goed meegedacht en handige opties aangedragen om ze nog mooier te maken. Snelle levering.
Jaap -
Superservice en snelle levering. Echte toppers!
Dillian van Loock -

DE VOORDELEN VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Wij zijn al jarenlang marktleider in het borduren van sleutelhangers van de hoogste kwaliteit. We vertalen een ontwerp of een logo naar een gedetailleerd resultaat en we houden rekening met de wensen van onze klanten. Klanten krijgen bij ons gratis advies en een digitaal proefexemplaar na het plaatsen van de opdracht. 

PRIJZEN GEBORDUURDE SLEUTELHANGERS

Prijzen van geborduurde sleutelhangers zijn afhankelijk van de grootte van de bestelling en de afmeting. Het is mogelijk om prijzen zelf te berekenen aan de hand van de informatie op onze prijzenpagina. Voor een exacte prijsopgave is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen. We sturen binnen één dag een offerte op basis van de wensen. Onze offertes zijn exclusief btw en verzendkosten. In Nederland en Vlaanderen hanteren we voor verzending een vaste lage prijs van € 6,95.

MOGELIJKHEDEN 

Sleutelhangers en remove before flight tags borduren we in diverse groottes en we maken standaard gebruik van 9 of 10 kleuren. Het is ook mogelijk om meer kleuren te gebruiken, daar vragen we een geringe meerprijs voor. Bij geborduurde emblemen en sleutelhangers zijn er wel een aantal zaken om rekening mee te houden. Wanneer er bijvoorbeeld letters in het ontwerp staan, dan is het belangrijk om een minimale grootte van 3.5 millimeter aan te houden, anders zijn de letters niet goed leesbaar. 

Voor meer informatie over geborduurde patches of voor een persoonlijk advies raden we aan om contact met ons op te nemen. Wij vertellen aan de hand van de wensen welke technieken en materialen het meest geschikt zijn. Of maak gebruik van ons offerteformulier en ontvang binnen 24 uur een maat gemaakte offerte.