Oh wat zijn ze mooi...!

Waar karabijnhaken en sleutelhangers ‘vroeger’ ooit bedacht waren als hulpmiddelen, zijn ze in het hedendaagse straatbeeld niet meer weg te denken. Karabijnhaken werden en worden nog steeds gebruikt door bergbeklimmers om touwen aan harnassen te bevestigen. Sleutelhangers zijn, ja ja best logisch, ooit bedacht om sleutels georganiseerd te houden. Maar ondertussen zijn beide items steeds populairder geworden als (mode)accessoire of als reclame-uiting voor je bedrijf.

Zwarte karabijnhaken en sleutelringen

Karabijnhaken worden bevestigd aan rugzakken, riemen of kleding waardoor het een leuke accessoire wordt dat ook nog eens functioneel is voor het bevestigen van sleutels, tassen of andere voorwerpen. Wij zijn fan van deze prachtige producten! Wil je ook wat anders om je bedrijf te promoten? Denk dan eens aan een pvc-sleutelhanger met karabijnhaak of een geborduurde sleutelhanger in welke vorm dan ook. Oh ja en ze zijn ook verkrijgbaar in prachtig zwart, waardoor ze nog mooier worden én gemakkelijk te combineren zijn. Dus kom maar door met je prachtige ontwerp!  


#zwartekarabijnhaak#sleutelhangermetzwartering#kommaardoor#ton-sur-ton  
 

Zwarte karabijnhaken

Wederverkoop Emblemen-badges.nl

Werk je in de kledingbranche en heb je behoefte aan een betrouwbare partner voor emblemen en badges? Dan kun je wellicht wederverkoper worden van onze producten. Klik hier voor meer informatie.