Vrijblijvende OFFERTE
Home > Sleutelhangers PVC

Sleutelhangers PVC

Al jarenlang is Emblemen-badges.nl de specialist in het maken van PVC sleutelhangers. Deze sleutelhangers zijn van hoge kwaliteit, gedetailleerd en altijd volledig op maat gemaakt. Stuur een logo of ontwerp naar ons op en we adviseren gratis over de meest geschikte manier om jullie PVC sleutelhangers te vervaardigen. 

PVC SLEUTELHANGERS NAAR EIGEN ONTWERP

Alle PVC sleutelhangers zijn custom made, we maken dus geen gebruik van standaardontwerpen. Om jullie snel van dienst te zijn, hanteren we drie eenvoudige stappen:

  1. Stuur ons een ontwerp van hoge resolutie als bestand en vermeld de gewenste afmetingen en de hoeveelheid sleutelhangers. Binnen 24 uur sturen we een vrijblijvende offerte.
  2. Wanneer jullie het eens zijn met de offerte maken we allereerst een gedetailleerde 3D-maltekening van het ontwerp. Deze sturen we op, eventuele feedback verwerken we en na akkoord graveren we de mal en gieten we een eerste exemplaar van de sleutelhanger. Ook deze sturen we ter controle toe.
  3. Zodra jullie tevreden zijn over de proefsleutelhanger, nemen we de hele bestelling in productie. Standaard leveren we PVC sleutelhangers binnen twee tot drie weken. Hebben jullie ze eerder nodig? Neem dan contact met ons op. In overleg is een spoedlevering mogelijk.

 

Bekijk hieronder voorbeelden van PVC sleutelhangers die gemaakt zijn door Emblemen-badges.nl. De PVC emblemen vindt je op de pagina die gaat over PVC emblemen.

Perfecte service nadat we wat sneller de emblemen nodig bleken te hebben. Mooie emblemen, vakwerk. Hartelijk dank.
Tim Mudde -

WAAROM VOOR EMBLEMEN-BADGES.NL KIEZEN?

Er zijn diverse factoren die meespelen bij het vaststellen van de prijs van PVC sleutelhangers. De afmetingen en de hoeveelheid sleutelhangers zijn zulke factoren. De prijs van een bestelling is makkelijk te berekenen met de informatie op onze prijzenpagina. Natuurlijk is het ook mogelijk om een offerte bij ons aan te vragen. Binnen 24 uur sturen ontvang je bij ons de offerte maar meestal nog sneller. In Nederland en Vlaanderen bedragen de verzendkosten altijd € 6,95.

 

 

Mogelijkheden

Sleutelhangers van PVC zijn te bestellen in diverse groottes. Standaard maken we gebruik van maximaal 10 keuren. Voor meer kleuren vragen we een geringe meerprijs. Het grote voordeel van PVC sleutelhangers is dat de sleutelhangers ontzettend gedetailleerd zijn. We kunnen jullie logo of ontwerp tot in detail realiseren als sleutelhanger. Letters zijn daardoor goed leesbaar. Voor meer informatie over PVC patches of voor een op maat gemaakt advies raden we jullie aan om contact met ons op te nemen. We geven graag meer informatie en een op maat gemaakt advies.