Vrijblijvende OFFERTE
Home > PVC Emblemen

PVC Emblemen

Emblemen-badges.nl maakt niet alleen geborduurde en geweven emblemen maar ook zogenaamde PVC-patches. Deze rubberen patches zijn gemaakt van duurzaam kunststof en een prachtig alternatief voor de zeer populaire geborduurde emblemen. Het grote verschil met de geborduurde varianten is dat je met PVC hele mooie details en meer diepte in je ontwerp ziet. De opdruk wordt aangebracht met PVC dat bovenop het oppervlak ligt, hiermee krijg je een 3D effect. Je design komt als het ware tot leven. 

Vanwege de duurzaamheid van het materiaal zijn PVC-patches zeer geschikt voor buiten gebruik. Om die reden zijn deze patches bijvoorbeeld ook heel populair in de Airsoft wereld. PVC-patches of sleutelhangers kunnen in iedere gewenste vorm geleverd worden en in maximaal 15 kleuren. 

Eigen ontwerp PVC emblemen

Bij Emblemen-badges.nl kunt u terecht voor op maat gemaakte PVC emblemen. Wij werken in drie simpele stappen:

  1. Stuur ons een ontwerp met daarbij de benodigde aantallen en afmetingen en wij versturen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte
  2. Na akkoord op de offerte ontvang je een gedetailleerde 3D-maltekening van het ontwerp. 
  3. Na goedkeuring van de tekening graveren we de mal en gieten we het eerste exemplaar van de PVC-patch. Je ontvangt vervolgens een gedetailleerde foto van dit exemplaar, zodat je de kleuren nog een keer goed kunt beoordelen. Na akkoord op deze sample, maken wij de rest van de emblemen.

De bestelling ontvangt u doorgaans binnen 3 weken. 

  

Eigen ontwerp opsturen

 

Hieronder zijn enkele voorbeelden van de PVC emblemen die wij geproduceerd hebben voor onze klanten te zien. Wil je zelf PVC emblemen laten maken? Stuur ons dan je logo of ontwerp toe.

Patches besteld en binnen 3 weken geleverd: de patches zijn prachtig. Super tevreden
-

Hoogste kwaliteit PVC emblemen Scherpe prijzen Gratis advies Offerte binnen 1 dag

Dankzij de goede service van Emblemen-badges.nl (en Edith) hadden wij een mooi cadeau voor de carnaval.
-

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN VOOR PVC EMBLEMEN

De prijs van de PVC emblemen is afhankelijk van het aantal en het formaat van de emblemen.Vul het offerteformulier in, kies voor de optie PVC en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor jouw PVC-emblemen.

EIGENSCHAPPEN PVC-EMBLEMEN

Wij produceren emblemen in diverse groottes. Je bestelt de PVC-emblemen met naaivoorbereiding, klittenband of een zelfklevende stickerlaag, zodat je de emblemen eenvoudig op je kleding kunt bevestigen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zonder extra kosten te kiezen uit maximaal 15 kleuren voor je PVC-patches. 

PVC emblemen en patches kopen met uw eigen ontwerp

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.