Vrijblijvende Offerte
Home > Sportemblemen

Sportemblemen

sportemblemen_emblemen_badges_strijklaag_klittenband_vechtsportemblemen_teamnl_pro-merchandiseAls bitterbal een sport was dan zou vast iedereen overwegen om te sporten, maar helaas zo werk het niet. Gelukkig zitten wij niet op de promotiestoel van 'sporten is gezond' maar mocht je wel sporten dan grijpen we deze kans wel aan om onze sportemblemen te promoten. Sport en clublogo's zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, het zorgt voor eenheid en draagt teamgevoel uit. Of het nu om een geborduurd of geweven voetbal,- hockey,- biljart,- metaaldetectie,- volleybal,- karate,- of een ander sportembleem gaat, Emblemen-badges.nl denkt graag mee om prachtige emblemen voor je sporttenue te maken. Wij weten heel goed hoe de mooiste badges tot stand komen zodat jullie stralend op het veld of in de zaal staan. Naast sportemblemen maken we natuurlijk ook vechtsportemblemen, meer info daarover staat op deze pagina

MAATWERK SPORTEMBLEMEN

Wij maken alle sportemblemen voor onze klanten helemaal op maat. Stuur ons het logo van de sportclub of vereneniging en wij geven binnen 24 uur een advies op maat. 
Om hierbij snel te helpen, maken we gebruik van drie simpele stappen:

  1. Stuur je ontwerp inclusief aantallen en afmetingen. Binnen 24 uur sturen we een advies en een offerte.
  2. Na akkoord op de prijsopgave, maken we een gedetailleerd voorbeeld van de emblemen.
  3. Als de samplefoto volledig naar wens is, produceren we de rest van de sportbadges en versturen we ze. 

Emblemen-badges.nl levert de sportemblemen binnen twee tot drie weken. Heb je de badges eerder nodig? Dan is een spoedlevering in overleg ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Hieronder vind je diverse voorbeelden van sportemblemen gemaakt door Emblemen-badges.nl.

Supersnelle levering en topkwaliteit. Weet nu waar ik in het vervolg mijn emblemen ga bestellen…!

Wilt u ook zo'n mooi embleem van je sportclub? Vraag nu een offerte aan.


DE VOORDELEN VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Wij zijn al 25 jaar de marktleider in het maken van de mooiste sportbadges van de hoogste kwaliteit. Wij weten precies hoe we een ontwerp of een logo moeten omzetten naar geweldige emblemen tegen de scherpste prijs. 

 

PRIJZEN SPORTEMBLEMEN

Emblemen-badges.nl maakt de mooiste sport,- en vechtsportemblemen voor jullie vereniging. Op onze tarievenpagina staat een overzicht van de prijzen, hiermee berekenen jullie gemakkelijk zelf de prijzen van de emblemen. De stuksprijs ligt bij grotere bestellingen lager. Voor een duidelijke prijsopgave maken we graag binnen 24 uur offerte op maat.