Vrijblijvende Offerte
Home > (Vecht)sport emblemen

(Vecht)sport emblemen

geborduurde-vechtsport-emblemen_badges_patches_ibadge.Sport en clublogo's zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu gaat om een geborduurd of geweven voetbal, judo, aikido, jiu jitsu of ander (vecht)sportembleem Emblemen-badges.nl staat voor denkt graag mee om prachtige emblemen voor je sporttenue te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we bijvoorbeeld dat een embleem met een afgelokte rand beter is voor op een vechtpak dan een laser gesneden rand. Een afgelokte rand is minder scherp en zorgt dus voor minder ‘slachtoffers’ tijdens trainingen of een wedstrijd. 

MAATWERK (VECHT)SPORTEMBLEMEN

Wij maken alle (vecht)sportemblemen voor onze klanten helemaal op maat. Stuur ons het logo van sportclub en wij geven binnen 24 uur een advies op maat voor een mooi en ijzersterk embleem. 
Om hierbij snel te helpen, maken we gebruik van drie simpele stappen:

  1. Stuur je ontwerp inclusief aantallen en afmetingen. Binnen 24 uur sturen we een advies en een offerte.
  2. Na akkoord op de prijsopgave, maken we een gedetailleerd voorbeeld van de emblemen.
  3. Daarna maken we een proefexemplaar waarvan we een duidelijke foto sturen. Na akkoord maken we de rest van de sportbadges.

Emblemen-badges.nl levert de sportemblemen binnen twee tot drie weken. Heb je de badges eerder nodig? Dan is een spoedlevering in overleg ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Hieronder vind je diverse voorbeelden van sportemblemen gemaakt door Emblemen-badges.nl.

Supersnelle levering en topkwaliteit. Weet nu waar ik in het vervolg mijn emblemen ga bestellen…!

Wilt u ook zo'n mooi embleem van je sportclub? Vraag nu een offerte aan.


DE VOORDELEN VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Wij zijn al 25 jaar de marktleider in het maken van de mooiste sportbadges van de hoogste kwaliteit. Wij weten precies hoe we een ontwerp of een logo moeten omzetten naar geweldige emblemen tegen de scherpste prijs. 

 

PRIJZEN SPORTEMBLEMEN

Emblemen-badges.nl maakt de mooiste (vecht)sportemblemen voor jullie vereniging. Op onze tarievenpagina staat een overzicht van de prijzen, hiermee berekenen jullie gemakkelijk zelf de prijzen van de emblemen. De stuksprijs ligt bij grotere bestellingen lager. Voor een duidelijke prijsopgave maken we graag binnen 24 uur offerte op maat.