Vrijblijvende OFFERTE
Home > Geborduurde Emblemen

Geborduurde Emblemen

Al jarenlang is Emblemen-badges.nl de specialist in het produceren van prachtige geborduurde emblemen. Met moderne en professionele technieken maken we ieder ontwerp of logo een geborduurd embleem van de hoogste kwaliteit. Geborduurde emblemen zijn makkelijk te bevestigen met een lijm- of strijklaag, met klittenband of door ze op te naaien. We zorgen ervoor dat we badges maken die ontzettend gedetailleerd en van hoge kwaliteit zijn. Mocht een ontwerp niet geborduurd kunnen worden vanwege te veel details dan kunnen we in overleg de emblemen weven, ze maken in PVC of enkele technieken combineren. Geef specifieke wensen gerust aan ons door, we denken graag mee.

Bevestiging
 1. Opnaaien
 2. Strijken
 3. Stickerlaag
 4. Klittenband
 5. Plastic
Tips!
 1. Standaard in 9 kleuren
 2. Uitbreiding tot 10 kleuren mogelijk tegen geringe meerprijs
 3. Om een goed leesbare letter te borduren, is de min. breedte per letter 3,5 a 4 mm.
 4. We kunnen met alle bestanden werken.
 5. Gebruik van schaduwen/kleurverloop en outlines is vaak niet mogelijk.
  De afmeting van het ontwerp is hierin wel bepalend, dus bij twijfel vraag ons gerust om advies!

Eigen ontwerp geborduurde emblemen

Wij maken alle emblemen voor onze klanten volledig op maat. Het maken van perfecte emblemen is onze passie, ieder ontwerp is weer anders en vergt een bepaalde techniek. Aan de hand van enkele simpele vragen op het offerteformulier hebben we een perfect beeld van de wensen van onze klanten en maken we van ieder ontwerp een uniek embleem.

 1. Vul het offerteformulier in en ontvang binnen maximaal 24 uur een vrijblijvende offerte volledig op maat.
 2. Na akkoord van de offerte gaan we aan de slag en maken we het eerste embleem van jullie bedrijfslogo waarvan je dan een foto krijgt.
 3. Als de samplefoto volledig naar wens is maken we de rest en versturen we de emblemen.

Emblemen-badges.nl hanteert een standaard levertijd van twee tot drie weken. In overleg is een spoed levering vaak mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Hieronder geven wij een impressie van onze geproduceerde emblemen.

De badges zijn van uitstekende kwaliteit. Goede service!
Monique Schriel -
Goed afgewerkte emblemen, zeer goede kwaliteit! zeer tevreden!
Martin Vedder -

OVER GEBORDUURDE EMBLEMEN

Rond 1850 werd de borduurmachine uitgevonden en begon er een nieuw tijdperk voor het maken van emblemen en badges. Zoals de naam al zegt, borduren we bij dit type badges het ontwerp op een stevige stof. 
Hierbij is er de mogelijkheid om een embleem gedeeltelijk of in zijn geheel te borduren. Bij een gedeeltelijke borduring gebruiken we een gekleurde stof, we hebben 72 stofkleuren en meer dan  3000 kleuren draad op voorraad. De afwerking van de randen is afhankelijk van de vorm van het embleem en de achterkant, wij helpen graag bij het maken van deze keuze. 

PRIJZEN GEBORDUURDE EMBLEMEN

De prijzen van onze geborduurde emblemen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo hangt de precieze prijs af van het aantal badges, de afmetingen, het kleurgebruik en eventuele andere wensen. Met behulp onze prijzenpagina zijn de prijzen heel makkelijk zelf te berekenen. Natuurlijk is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. 

BEVESTIGING 

 • Opnaaien
 • Strijken
 • Zelfklevende stickerlaag
 • Klittenband

DETAILS

Iets minder mogelijkheden om details te borduren, Schaduw en kleurverloop is in de meeste gevallen niet te borduren. Hiervoor hebben we de combi badges.

 

WAAROM KLANTEN VOOR EMBLEMEN-BADGES.NL KIEZEN

Wij zijn expert in het maken van geborduurde emblemen. Deze badges zijn van de hoogste kwaliteit en tot in detail afgewerkt. Daarnaast is bij Emblemen-badges.nl vrijwel alles mogelijk en adviseren we onze klanten graag om tot het beste resultaat te komen. Met onze scherpe prijzen zijn we al jarenlang marktleider op het gebied van geborduurde emblemen.  

MOGELIJKHEDEN

Het is mogelijk om zowel kleine als grote bestellingen bij ons te plaatsen. Op het gebied van afmetingen hebben we eveneens veel mogelijkheden: Emblemen-badges.nl maakt geborduurde afmetingen van 1 tot 50 centimeter. In onderstaande tabel enkele eigenschappen van geborduurde emblemen.

KLEUREN

Standaard maken we gebruik van 9 of 10 kleuren, tegen een geringe meerprijs zijn maximaal 12 kleuren mogelijk.

MOGELIJKE TOEPASSINGEN 

Schuifpassanten
Geborduurde sleutelhangers
Call signs
Grote emblemen
Carnavalsemblemen
Sportemblemen
Scouting Insignes
Bedrijfslogo's

 

 

Geborduurde emblemen bestel je online bij Emblemen-badges.nl

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.